التسبيكه :
بصله متوسطه - معلقه كبيره سمنه - فلفل اسود - صلصة طماطم - لحمه مكعبات 0
الطريقه :
تشوح البصله فى السمنه ويضاف الفلفل الاسود ثم اللحمه وتشوح ايضا فى البصل
وبعد ذلك نضيف الصلصه وننتظر حتى تسبك ( ومعنى ذلك ان تفقد كل الماء )
طريقة الباميه :
بعد ان تسبك الطاطم نضع الباميه بعد ان تغسل جيدا ونقلبها فى الطماطم ثم نضيف كوب كبير من الماء ونتركها للسوا مع مراعاة تسوية اللحم
بعد التأكد من السوا للباميه واللحم يدق اربع فصوص ثوم مع فلفل اخضر وملح جيدا فى الهون
فى حد مش عارف ايه هو الهون
المهم نضيف الثوم للباميه فى الحله وبعد الغليان نطفئ النار