منتديات شلبية للبنات فقطططط
منتدى شلبية يرحب بكم ونتشرف بتسجيلكم معنا

منتديات شلبية للبنات فقطططط

منتدى شلبية منتدى نسائى يهتم ويناقش ويعالج كل مايخص المرأة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 لانشون بيتى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوتى
Admin
avatar

عدد المساهمات : 197
نقاط : 586
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/12/2010
العمر : 30
الموقع : من جوه بيتى

مُساهمةموضوع: لانشون بيتى    الخميس يناير 26, 2012 6:36 am

دى المقادير



نص كيلو لحم مفروم ..او صدور فراخ بدون عظم او جلد -كوب خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----


بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---

انا حطيت النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب ---حسب الرغبه -----المقادير حسب العائله ----


يوضع بالفود بروسيسور ----او بخلاط اللحمه حتي ينعموا مع بعض






ثم نضعهم بورق بلاستيك مثلا الصور وبنضغط الطرفين حتي ما يفضل اي هواء بالداخل ---







ثم ورق المونيوم







نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود وشويه خل لمدة ساعة







بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا نقول 5 ساعات







بنقطعه حسب الرغبه وبنقدمه مع خضروات او سندويشات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
لانشون بيتى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات شلبية للبنات فقطططط :: منتديات الطبخ :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: