منتديات شلبية للبنات فقطططط
منتدى شلبية يرحب بكم ونتشرف بتسجيلكم معنا

منتديات شلبية للبنات فقطططط

منتدى شلبية منتدى نسائى يهتم ويناقش ويعالج كل مايخص المرأة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 لانشون بيتى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوتى
Admin
avatar

عدد المساهمات : 197
نقاط : 586
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/12/2010
العمر : 30
الموقع : من جوه بيتى

مُساهمةموضوع: لانشون بيتى    الخميس يناير 26, 2012 6:36 am

دى المقادير



نص كيلو لحم مفروم ..او صدور فراخ بدون عظم او جلد -كوب خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----


بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---

انا حطيت النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب ---حسب الرغبه -----المقادير حسب العائله ----


يوضع بالفود بروسيسور ----او بخلاط اللحمه حتي ينعموا مع بعض






ثم نضعهم بورق بلاستيك مثلا الصور وبنضغط الطرفين حتي ما يفضل اي هواء بالداخل ---







ثم ورق المونيوم







نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود وشويه خل لمدة ساعة







بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا نقول 5 ساعات







بنقطعه حسب الرغبه وبنقدمه مع خضروات او سندويشات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
لانشون بيتى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات شلبية للبنات فقطططط :: منتديات الطبخ :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: