منتديات شلبية للبنات فقطططط
منتدى شلبية يرحب بكم ونتشرف بتسجيلكم معنا

منتديات شلبية للبنات فقطططط

منتدى شلبية منتدى نسائى يهتم ويناقش ويعالج كل مايخص المرأة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 رز بالكبد والقوانص

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام البياضة



عدد المساهمات : 65
نقاط : 179
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 06/01/2011

مُساهمةموضوع: رز بالكبد والقوانص   الجمعة أغسطس 05, 2011 5:42 am

ارز الكبد و القوانص مع الفراخ


اولا نحضر الفراخ البلدى الوزن اللى تفضليه ونغسلها جيدا بالدقيق والملح وتفرك بلمونه

نغلى المياه فيه بصله مقطعه وطماطم مقطعه وحبهان وورق لورو وفلفل اسمر فصوص وجزره

و نحط الفرخة بعد ما تغلي

و بعد نص ساعة نقلبها علي الوش التاني

و ده شكلها بعد ما استوت

نبدا فى تحضير الارز بالكبد
يتم غسل الكبد والقوانص تمام وازاله جميع الدهون

حمرى بصله جيدا

ضعى القوانص المقطعه اولا وشوحى قليلا

ثم ضعى الكبد وشوحى قليلا برضه

يتم نقع الارز المصرى العادى لمده ثلث ساعه
(انا على طول بعمله بالبسمتى بس قلت اغير المره دي

ضعى الارز على البصل والكبد والقوانص ومعها الملح والتوابل الخاصه بالارز واتركيه يغلى وبعدين اخفضى النار

وسيبيه يستوى


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
رز بالكبد والقوانص
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات شلبية للبنات فقطططط :: منتديات الطبخ :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: