منتديات شلبية للبنات فقطططط
منتدى شلبية يرحب بكم ونتشرف بتسجيلكم معنا

منتديات شلبية للبنات فقطططط

منتدى شلبية منتدى نسائى يهتم ويناقش ويعالج كل مايخص المرأة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 شيبسى بجميع النكهات

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بوتى
Admin
avatar

عدد المساهمات : 197
نقاط : 586
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/12/2010
العمر : 31
الموقع : من جوه بيتى

مُساهمةموضوع: شيبسى بجميع النكهات   السبت يناير 01, 2011 12:26 am

الشيبسي يتعمل عادي جدا
بس أول ما نبدأ ونسمي نشغل الفرن على درجة عاليةجدا
ونقلي البطاطس عادي...

وبعدين بعد ما نخلص الكمية نجيب صينية كبيرة ونحط فيها الشيبسي اللي طلع
ونجيب طعالم اللي احنا عايزينه
خل - ليمون وشطة - كاتشاب - بصل....
أي حاجة
بس أهم حاجة إن الطعم نخليه سااااااااااااائل....
يعني الكاتشب والخل واللليمون سوائل
الجبنة مثلا نحط عليها مية وممكن نضربها في الخلاط ونخليها سايلة ومتجانسة..

ونحط كمية كبيييييييييييييرة مش صغيرة من الطعم..حوالي نصف كوباية أو أكتر...

ونقلب كويس جداااااااااااااااا وندخلها الفرن
ونقلبها كل دقيقتين تقريبا..
غالبا البطاطس هتطرى..بس هترجع تنشف تاني من المية..
أول ما تنشف طلعيها ودوقي أحلى شيبسي بيتي...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
شيبسى بجميع النكهات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات شلبية للبنات فقطططط :: منتديات الطبخ :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: